Blog

HÍREK,ÉRDEKESSÉGEK


Esküvő hármasban

ss

Ebben a cikkünkben ahhoz a különleges élethelyzethez szeretnénk pár tippet adni, amikor a jegyespár már hármasban készül a nagy napra. Való igaz, a szeretet és a szerelem nem a papíron múlik, és családdá sem akkor válik három ember, ha erről “igazolásuk” van, de ilyenkor mégis előbújik az ember “hagyományos, régimódi” és romantikus énje...és elhatározzák, hogy hivatalosan is összekötik az életüket.
 

Tovább


Kiállítási kisokos - Hogy az esküvő kiállítás szuper élmény legyen, és ne fárasztó nyűg

ss

A jegyespárok egyik legnagyobb mumusa az esküvő kiállítás. A hölgyek rajonganak érte, az urak meg legszívesebben a föld alá bújnának, csak ne kelljen menni. Ott van az a rengeteg kiállító, szebbnél-szebb ruhaköltemények, tonnányi szórólap és termékminta, apró ajándék, több ezer négyzetméteren. Fények, illatok, látvány, tömeg...nem csoda, hogy hamar telítődik az ember és teljesen bezsong tőle. Tapasztalt kiállítóként van pár tippünk, hogy szórakoztató élménnyé varázsold, és tényleg a lehető legjobban kihasználd a rendezvény adta lehetőségeket.
 

Tovább


Esküvői babonák

ss

Az esküvő a szerelmespár közös életének egy meghatározó pillanata: családjuk és barátaik körében, hivatalosan is összekötik életüket, férjjé és feleséggé válnak. Mivel maga a házasságkötés egy nagyon régi hagyomány, természetes, hogy az idők folyamán a szokásokkal és az emberekkel együtt változott, ugyanakkor megmaradtak olyan mozzanatai, babonái, melyeket a mai napig őriznek. Ezeknek jártunk most egy kicsit utána.

Tovább


A gyémántokról - túl a 4C-n

ss

A gyémántokról már sokszor, sokféleképpen olvashattunk: tudjuk, hogy az egyik legkeményebb természetben előforduló anyag, hogy értékes, a lányok legjobb barátja, és nagyon sokba kerülhet.

Nézzünk most túl egy kicsit a 4C-n, ami a gyémántok értékelésére szolgáló általános szempontrendszer. Igen, a súly, a tisztaság, a szín és a csiszolás (carat, clarity, colour, cut) fontos, de ha gyémánt eljegyzési gyűrűt választunk, vagy kis gyémánt köveket szeretnénk a karikagyűrűnkbe, akkor sok egyéb kérdés merülhet fel bennünk, ezekre szeretnénk most válaszolni.

Tovább


Lánykérő kisokos

ss

Ha most ezt a cikket olvasod, akkor valószínűleg eljutottál arra a pontra (vagy legalábbis megfordult már a fejedben), hogy nincs mese, neked ez a Nő kell. Legyen akármilyen szeszélyes, bolondos, és néha kibírhatatlan, mégis csak mellette akarsz megöregedni. Ilyenkor támadnak a kérdések kívülről, belülről, hogy „mégis mikor? Hogyan? Biztos ezt akarod? Milyen gyűrűvel? Úristen, hogyan válasszak ennyiféle ékszerből??? Mi az a gyűrűméret? Mi most ebben szeretnénk egy kicsit segíteni, irányt mutatni.

Tovább


Arany ötvözetek

ss

Sokan bizonytalanodnak el az ékszerüzletben és a bemutató termekben, amikor az a kérdés kerül szóba, hogy hány karátos is legyen a karikagyűrű. Lehet, hogy valahonnan rémlik, hogy a 18 karátos az „jobb”, de olyat is hallhattunk már, hogy a fehérarany drágább, vagy a vörös arany az „orosz” arany… Öntsünk tiszta vizet a pohárba!

Tovább


Hogyan vigyázzunk karikagyűrűnkre?

ss

Összekarcolódott? Kopott? Kifényesedett? Már nem csillognak úgy a kövek a karikagyűrűnkben? Ezek bizony mind a viselés természetes velejárói. Cikkünkben hasznos tanácsokat adunk a leggyakrabban előforduló problémákhoz.

Tovább
KARIKAGYŰRŰVEL KAPCSOLATOS BABONÁK

ss

A különféle népi hiedelmek, babonák jelen vannak életünkben. Összegyűjtöttünk néhány karikagyűrűvel kapcsolatos jósjelet, és babonát, hogy tudd, mit kerülj és mire vigyázz!...

Tovább


SZEMÉLYES ÜZENETEK

ss

A házasulandók egyre gyakrabban választanak maguknak szimbólikus jelentéssel bíró gyűrűt. Egy filigrán karakterű, vagy egy hangsúlyos, szélesebb gyűrű, amelybe gravírozás kerül...

Tovább


TALÁLD MEG AZ IGAZIT!

ss

Örök játék az igazi, a legtökéletesebb, a nekünk való jegygyűrű felkutatása és kiválasztása. Pont olyan fáradhatatlan és izgalmas ez a keresés, mint ahogy a tökéletes ruhát, életünk állását...

Tovább