Hungororing

RÓLUNK

Hungororing Kft.

Magyarország karikagyűrű gyártója

Kedves Látogató!

 

Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassuk cégünket, gyártástechnológiánk lényegét.

2006 nyarán a  Hungororing Kft.-t kizárólag azzal az elhatározással hoztuk létre, hogy a magyarországi piacra kiváló minőségű, igényes karikagyűrűket gyártsunk mérnöki pontossággal.   A 100% minőség számunkra nagyon fontos, így ezen törekvéseinket azóta is nagyon komolyan vesszük.

Elkötelezett szándékunk továbbá, hogy számos nagykereskedelmi és viszonteladói partnerünkön keresztül minél szélesebb és különlegesebb választékot kínáljunk a hazai nagyközönségnek.

A modellek megtervezését és kivitelezését egy olyan több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező kreatít csapattal végezzük, akik egyaránt nagy hangsúlyt fektetnek az időtállóságra, a nemesi tradíciókra, ezen túlmenően a kényelmi szempontokra, és az egyedi megjelenésre is.

Termékeink a legmodernebb német csőöntésű technológia alkalmazásával, számítógép-vezérelt (CNC) gépsorok segítségével készülnek, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a gyűrűk gyártása során semmiféle forrasztást nem alkalmazunk, még többszínű gyűrűk esetében sem.

Belső felületük enyhén domború kialakítású (comfort fit), ezáltal rendkívül kényelmes viseletet biztosítanak tulajdonosaik számára.

Egy- és többszínű, köves és kő nélküli, valamint többféle felületkezelésű (pl.: selyemmatt, jégmatt, gyémántvésett, különleges mart felületű, vagy tükörfényes) karikagyűrűket is készítünk a legváltozatosabb igény szerint. Ezek variációs lehetőségei szinte végtelenek.

Kiállítóként jelen vagyunk a nagyobb hazai Esküvő Kiállításokon, ahol szakembereink tanácsadása mellett fel tudjuk mérni közvetlenül a valós fogyasztói igényeket, és nem utolsó sorban bemutathatjuk újdonságainkat.

Rendszeresen látogatjuk a nemzetközi ékszer kiállításokat, ahol nyomon követhetjük az aktuális divatirányzatokat és a legújabb karikagyűrű trendek alakulását. Az itt felvonultatott ötleteknek természetesen ragyogó hasznát vesszük a tervezésnél.

Reméljük hamarosan személyesen is üdvözölhetjük központi bemutatótermünkben, vagy valamelyik kiemelt partnerünknél, ahol az ország legnagyobb gyűrűkínálatával találkozhat.

 

Kellemes időtöltést kívánunk megújult honlapunkon!

A Hungororing csapata